Karolina Nordholm

Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Karolina - 18 mars 2010 20:42

Murphys lag - lagen om alltings maximala jävlighet. Kan något gå fel så gör det de.


Känns som att exakt allt skiter sig just nu och går åt helvete. Inte var det bättre idag.

Vi åkte skidor på idrotten i full snöstorm, det är inte läge att ha mascara på sig då om den nu inte är vattenfast. När vi åkt färdigt och var tillbaka på skolan såg jag ut som en panda/tvättbjörn. Mascaran hade runnit ända ner på kinderna. Lagom kul! När jag skulle knäppa upp bindningarna på skidorna så klämde jag ena fingret, satan vad ont det gjorde och satan vad ont det fortfarande gör. Känner mig smått handikappad när jag knappt kan använda det. När jag gjort mig iordning efter idrotten så ringde jag mamma, tänkte att det skulle bli skönt att åka bil hem istället för buss? Givetvis så hade hon inte på mobilen...Så jag stannade hos Micke tills nästa buss gick. När jag sen for hem så snöade det ännu mer, jag såg knappt mina fötter när jag gick hem från bussen.. Vi kommer aldrig få sommar om det håller på såhär!!!!!! Kan det aldrig sluta snöa.....??

Nåja, om det nu nödvändigtvis ska snöa såhär mycket så kan man ju hoppas att vi inte tar oss upp från gården imorgon med bilen. Har man tur då så slipper man skolan..

Nå ialla fall,  senare på kvällen skulle jag ge min kära överpigga bror kvällsfika. Det blev verkligen grädde på moset och pricken över i.  Han spillde ut sitt oboyglas. Och jag lovar, om det var ca 2 dl i glaset så var det minst 7 dl på golvet och bordet sen!!!!

Utöver det så har jag huvudvärk nu.


Nog för ikväll. Pussar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards