Karolina Nordholm

Alla inlägg under april 2010

Av Karolina - 21 april 2010 18:53

Hade provet om sårläkning osv idag, det kändes faktiskt som att det gick vägen, skönt att ha det gjort. Eftersom att det är onsdag så hade vi omvårdnads hela dagen. Nu är ju frågan om det bara är jag som tycker att vi brukar ha arslet fullt med saker att anteckna och ta in då? Nåja, fallet var inte så idag. Vi gjorde provet direkt på morgonen och efter det hade vi en håla på typ 1 ½ timma. Ganska najs för en gångs skull :) Sen antecknade vi lite fram till lunch. Efter det så fick vi testa ta blodprov igen ( som vi tjatar om det ) Och hör och häpnad, jag lyckades få " blod " ur den där besvärliga armen!! WOHO ;D Även jag kan lyckas, nu är det bevisat! Ja, vad gjorde vi sen. Satt och pratade om praktiken ( igen ) sen fick vi då sluta.
Nu är det ju så att jag och Moa är gode galna, vi hade kunnat åka hem med tidiga bussen men vi stannade några extra timmar. Allt för våra vänner alltså :)<3


BRA DAG UTÖVER DET!!! :D

Nu har jag nyss kommit in ifrån en härlig prommenix i solen med vovven, det var sådär lagom varmt/ kallt. Hade jag orkat hade jag nog gått hur långt som helst, men så hurtig kände jag mig inte :)

Nu ska jag bokstavligt kasta lillebror i sängen. Han är så rolig, han springer och säger att jag ska kittla han, när jag väl kommer håller han på att skratta ihjäl sig och jag rör han inte ens. Sen skriker han nästan panikslaget att jag inte ska kittla han :O

Sen ska jag nog se film, är sugen på New Moon igen :D Grrr... eller så sätter jag mig i soffan och ser på förlossningskliniken. LoVe It ;D



Puss & kram

Av Karolina - 20 april 2010 14:25

Jag hade nästan glömt hur skönt det var att sova ut :) JA, jag tog mig sovmorgon idag och sket i friluftsdagen. Men bara för det så ska jag vara duktig och plugga till provet imorgon, frågan är bara när jag ska orka göra det. Funderar på att gå ner och göra det så fort jag har bloggat klart faktiskt :) Duktiga jag, eller ska jag gå med hunden och duscha före? Hmm... nu blev det svårt! 

Nej, jag går med hunden, pluggar och duschar sen. Sitter lite vid datorn och sen pluggar jag nog lite mer!

Undra om man ska passa på att skaffa lite träningsvärk också? Ja, det återstår att se!




She collapsed with a flag in her hand

A flag white as snow 




  

Av Karolina - 19 april 2010 21:31

Det kanske bara var jag som inbillade mig, eller så var det konstig stämning i gänget imorse? Nåja, vad det än var så försvann det ganska fort,nästan ialla fall.

Höll på att skratta ihjäl mig idag på engelskan, Moas mage kurrade helt galet mycket och många gånger och det hördes över hela klassrummet! Hennes ansiktsuttryck sedan tog första priset! Medans jag satt där och skrattade kom jag på att man inte ska dricka något med kaffe i för att sedan sitta på en lektion och hålla på att skratta ihjäl sig lite tyst, jag kan lägga till att det var lite oartigt att just dp gå på toa, våra engelska praktikanter från Kanada stod och pratade. Alltså, det var en extrem påfrestning för min pissblåsa som vid det laget var fylld till bredden!!!


Även om jag redan visste att jag går rätt linje så kom jag bara på av en slump idag att jag verkligen har valt rätt!! Jag älskar fan att ta hand om folk, få någon att må bra och sedan ta emot uppskattningen från personen ifråga! Vilken kick och ett sånt glädjerus! Snacka om att jag ifråga blir tillfredsställd och fylls som..av ett inre lugn!


Vi har friluftsdag imorgon, jag funderar starkt på att vara hemma imorgon och skippa att promenera runt här i byn. Nog för att jag lär göra det ändå. Men med skolan, njaaa. Skönara att ta sovmorgon och walka sen. Det har vi faktiskt gjort oss förtjänt av, så som vi pendlar med bussen dag efter dag!



Jag fick mitt körkortstillstånd idag! Men jag ska först börja köra med körskolan till hösten! Så fort jag har varit på handledarkursen och vi har fått tillstånd att börja köra privat så ska jag börja köra med Per. Ser fram emot det men är nervös som satan!!


Nu blev det mycket :)

Puss & kram

Av Karolina - 17 april 2010 16:07

Gud så roligt man kan ha! Fy fan vilken kväll gårdagen var! ;) Den ska wääpwääpas! Ni är dom bästaste :) Hmm, jag har fastnat för ordet bästaste av någon anledning! Mysko ;P

Alla är lite halvt off idag, men det är väl sånt man får ta ;P

Jag och Moa började våran dag med att vakna före tuppen vid 6-tiden, helt ofrivilligt :O  Efter att ha legat i sängen ett tag utan vidare framsteg med att somna om igen så klädde vi på oss och gick ut och gick med King! Snacka morgongympa när man går med den hunden :P Nåja, vi hamnade på statoil och köpte dricka och tuggummi! Jag tror aldrig att en coola har varit godare än då alltså! :)


Jag sitter just nu hos Micke och funderar på vad jag ska göra. Han och jonny ligger just nu och sover som barn i sofforna i rummet intill - vilka veklingar! :P

Moa är påväg till Porjus med Parinya, Klint, Robin och typ..Anton? Nåja, hon skulle ialla fall fixa till sig, typ duscha åde för att senare ikväll kunna ta versen, refrengen och sedan avslutningen på helgen ikväll ;P Min lilla toka <3

Vi får se vad vi hittar på ikväll, blir nog att ta det ganska chill :)



" Okey, vi tar huvudstäder! Sverige säger jag! " Hahaha!!  Klockers ;D



Snart ska jag ta och höra av mig till Åman, men först mysa med min älskling

( som var vaken nyss, men nu sover han igen!!  )


Älskar min älskling :)

Av Karolina - 15 april 2010 20:50

- Att skriva om min kära vän Moa! Och eftersom att jag är jag så kan jag inte säga nej till det.

Ialla fall - Hon är flickan som har tagit charm-examen! Hon har Mvg i spralligt och ( oftast ) glatt humör. Vad hon än skrattar åt så smittar det alltid av sig till den suraste och tråkigaste människan man kan hitta i närheten. Hon är den som alltid livar upp stämningen och den som kommer med dom galnaste och mest roliga funderingar. Och det vette fan hur denna tjej lyckas, men även om jag är supersur eller känner mig som om pesten just har flyttat in i mig så får hon mig alltid att skratta och bli på bättre humör!

Hon säger vad hon tycker och tänker - jag beundrar det!

Ialla fall, jag är så glad att vi är vänner - du betyder mycket för mig och är en jävligt bra vän<3
Du är min andra halva och mitt hjärta, eller om det nu var älskling :) Men sak samma, jag älskar dig ändå :D<3

Av Karolina - 15 april 2010 18:16

Hmm, undrar vad som har tagit åt mig?! Här sitter jag och hoppas innerligt på att få en ordentlig träningsvärk! Gud så skönt det hade varit..Hoppas att det känns lite imorgon att man gjorde lite i gymmet idag på idrotten. Våran lärare sa att det var meningen att vi skulle hinna gå igenom hela kroppen, men sen kom hon och började uppehålla oss genom att prata om nå som hade med våra kommande lektioner att göra! Det tog ju ett bra tag så vi hade inte tid till att träna hela kroppen! Jävlar om hon sabbade min behövliga träningsvärk  genom det där..

Jag blev bara så extremt sugen på att få känna att man har gjort nå vettigt, skönt som bara rackarn hade det ju varit! Undrar om man ska ta och göra lite vettigt här hemma? Typ som utfall och lite sånt...JO! Så blir det nog.



Haha, jag glömde ju tillägga att vi idag på Op:n fick testa ta blodprov för första gången, nog för att det inte var en riktig arm med riktigt blod. Varken jag eller Moa lyckades få ut nå blod ur armen, inte för att det var det viktiga idag. Vi skulle bara få testa på och prova greppen osv. Men det var kul :)




  


Av Karolina - 14 april 2010 20:16

   Alltså, hur kul är det att åka 5 mil till skolan på morgonen, få höra att den enda läraren man ska ha dagens alla lektioner med är inställda pga att hon är magsjuk!!??? Gud så irriterande det var!
Tja, det var väl dagens.
Gårdagens händelse var väl när Moa frågade klint om ett headset att låna, men han gav henne ett USB!! xP





I don´t care what people say

The rush is worth the price I pay

I get so high when you´re with me

But crash and crave when you leave


  

  

Av Karolina - 2 april 2010 15:46

Än så länge har dagen bara runnit iväg. Det enda jag har hunnit göra är att vakna, äta frukost och lunch, sitta vid datorn lite, våga håret med plattång och sminka mig ( till vilken nytta då? ) och nu har jag storstädat rummet!

Vad ska jag nu göra, egentligen vill jag gå ut med hunden på en långpromenad eftersom att det är så skönt väder ute. Men just nu ids jag inte, kanske efter middagen? :)
Vad ska jag göra nu då? Göra fika - typ te och smörgås? Mjåå, kanske. Äta godis? Gott, men nej. Fara till jokkmokk och umgås? JÅÅ! men fan, jag tar mig inte dit...

Fika framför en film? Jåå..så blir det nog.

Imorgon ska vi fara till ishotellet, Micke ska med eftersom att han aldrig har varit där. Så han kommer förmodligen hit redan ikväll :)


Slänger in en bild bara för att jag kan!

Puss & Kram


  

Ovido - Quiz & Flashcards