Karolina Nordholm

Alla inlägg under augusti 2010

Av Karolina - 24 augusti 2010 16:51

Snacka chill dag! Började 9 och slutade 11. En enda lektion, det tack vare att dom individuella valen inte drar igång förrän nästa vecka. Så hela veckan kommer bli ganska chill skulle jag tro.

Hahaha, satt och väntade på Mjo och Robin före lunch, då kom det fram en läääskig invandrar kille som började " flörta " och som frågade vad jag skulle göra efter skolan!! Ahhhh :S det är såna dagar man önskar att nån kommer och räddar en eller att telefonen ska ringa :O Han var läskig! Han surrade hela tiden om att han sett mig på Fb och allt, STALKERVARNING!!


Efter lunch drog jag hem till Lill-Micke för att dricka kaffe och surra :) Trevligt :D Blev även en ragg med passaten, hahah :P Kan ju tala om att han gjorde Elias överlycklig genom att ge honom en buff. Så elias lär väl sova med den på dom kommande nätterna, hade han kunnat jula så hade han garanterat gjort det :)

Och mys lilla Kingelingen - så jävla söt hund. Men jag tror inte min hund tycker desamma, han nosade på mig som fan när jag kom hem :P



Nu agerar jag superkock i köket, mamma bad mig göra potatisbullar! hahah, är man bäst så är man!

Ikväll får man se vad som händer ;P film kanske? :P

Av Karolina - 23 augusti 2010 16:37

Japps, då var första skoldagen avklarad. Och gudars vad segt den gick!

Som jag trodde så var det bara papper, info, papper, info om vart annat. Är jag förvånad? Nix :)

Efter lunch så skulle vi alla, inklusive Op3 träffa Op1-orna, varför vet jag egentlgen inte. Alla vet ju vilka alla är. Jag trodde nästan där ett tag att Erika och Caisa skulle tvinga oss att leka nå pinsamma " Lär - känna - varandra - lekar " Som tur var inte! Dom bjöd på frukt och godis som nästan ingen åt utav ;) Haha, lite småblyga som vi är så ville ingen gluffsa i sig :P

När vi var klara med allt i skolan så gick jag upp i Jokkmokk, först till Papperslappen och köpte mig en sån där liten behändig kalender ( som jag alltid glömmer att kolla i ) Men, alla tipsade oss om att dom verkligen kommer behövas,så jag bestämmde mig för att köpa en och nu verkligen komma ihåg att använda den.  Det skulle ju faktiskt underlätta om man kommer ihåg alla datum för när man ska ha prov osv ;)

Sen blev det att sitta på busstationen och dryga i över en timma. Satt och iaktog alla vilsna turister som bara yrade omkring och inte visste vars dom skulle ta vägen! Kom på att jag börjar bli less på dom nu, tycker att det är dags för dom att dra sig iväg hem nu, jag menar, dom kan ju komma tillbaka till vintermarknaden om dom nu gillar Jokkmokk så mycket ;P Dom behöver ju inte precis bosätta sig här!




Haha, jooo - dagens bästa! Var att mötas av en jättekram av vår mentor/lärare Erika :) Hon är som en solstråle hela hon :) Tur att det finns såna som hon :)


Nu har jag klagat lite och släppt ut mina tankar :) Nu får det räcka för idag.

Av Karolina - 23 augusti 2010 09:12

Vaknade kl 4 imorse och kunde inte somna om! Vilken drömmstart första skoldagen, yay! Hahah, nåja jag låg kvar i sängen och myste på :)

Av någon anledning satt jag och log hela bussresan till skolan? varför... hmm? Bra fråg som jag inte har nå svar på.

Fick en chock när jag kom in i skolan, nytt golv överallt, och i fiket där alla soffor stått tidigare gapade det nu tomt som fan. Det visade sig att allt var instuvat i det gamla biblioteket pga det nya golvet.

Sitter nu i datasalen vid en av dom sega datorerna ( tur att något är sig likt? )

och väntar på att få börja, men än är det ett litet tag kvar tils klockan är 10. Få se vad dagen bjuder på? Låt mig gissa på att vi får en massa papper, och ännu mera papper och lite info här och där.

Hahah, vad som händer sen återstår att se ;)





Jag saknar Moa och tycker hon ska komma hem nu<3 för det är väldigt tyst och tomt här.


Av Karolina - 22 augusti 2010 20:04

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. -Marilyn Monroe-

 

 

Ja, jag diggar henne!

 

 

Nee sjutton, om man ska ta tummen ur arslet och försöka äta. Har inte ätit sen lunch, jag skippade middagen för att jag mådde så illa. Känner mig fortfarande inte helt okey, magen känns jävligt orolig. Not good! Men, jag måste försöka få i mig något ialla fall, benen darar ju nästan av matbrist!!

 

 

  

 

 

Av Karolina - 22 augusti 2010 12:30

Nu är det ju så här... att skolan börjar imorgon. Och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska skratta eller gråta. Så för att inte göra allt för komplicerat för mig själv så väljer jag att göra både och.

Skratta, för att äntligen träffa en massa folk igen, även om man inte umgås med alla så ska det bli kul. Skratta, för att jag faktiskt har saknat pluggandet lite, då menar jag allt som har med omvårdnads att göra - inget annat! Jag är faktiskt förvånad över hur kul jag tycker att det är att gå Op. Det intresserar mig så galet mycket. Skratta, ja för helheten bara.

Gråta,för att alla har varnat för att 2:a året inom omvårdnads är det tuffaste och jobbigaste året av alla.  ( Ber till min gud att alla har varit veklingar som inte klarar trycket och hoppas att dom har fel. )

Gråta, för att måsta gå upp tidigt varje morgon för att hinna med bussen. Precis som alla tidigare år kommer jag vara döless efter en vecka.

Och jag gråter nästan när jag tänker på att jag till varje pris ska försöka att klara mig igenom Matte B - det är förutsättningen för att jag ska kunna bli sjuksköterska/barnmorska nån gång i min framtid. Såå.. jag ger mig attan på att klara den!!  


Hahah, trots allt jag skrivit nu så kan jag nästan garantera att jag kommer vara spyless på allt som har med skolan att göra inom en månad :) men vad fan gör de? :) Hahaha :)

Jag känner mig sådär obeskrivligt positiv idag, feels good :D

 

 

 

Nu ska jag kolla i klädkataloger och se om jag hittar något att beställa ( på order av morsan, jag kunde nästan se tvångspiskan i handen på henne. )

 

Sen blir det att höra av sig till Hanna, och förhoppningsvis senare idag bege sig ut på en övningskörnings - ragg med röda faran!

Hohohoo, det var verkligen ett passande namn, speciellt med mig bakom ratten ;D Lill - Micke är ju faktiskt påhittig ibland! Så jaa, det är han som ska ta åt sig äran bakom det nya smeknamnet på FFG:n    

Av Karolina - 21 augusti 2010 20:36

Den bästase Moa har varit här ikväll. Vad har vi gjort då? Jo, byggt pussel, ätit middag och sett New Moon. Jag tror vi lyckades orsaka vattenskador av allt vårat dregglande över Jacob, Paul och Embry ( dvs, Taylor, Alex & Kiowa ) Wooosch! Är det tillåtet att se så... woooschh bara. Dom är ruskigt snygga.

Nå, imorgon far Mosis till Turkiet - miss her redan!! <3



Sagan om de två tornen ikväll :)




     


  

                                                  
  



Av Karolina - 21 augusti 2010 12:27

Vädret suger! Det är så mörkt att man måste ha lamporna tända för att se något! Usch vad vädret påverkar mig, det känns hemskt. Men när det är såhär mörkt och trist ute så sjunker mitt glada humör i botten.

Nåja, jag ska väl ta och fixa till mig ( dra en borste genom håret ) just nu liknar jag värsta grottmänniskan! Det går ju inte för sig. Moa skulle höra av sig senare, vi måste ju se till att träffas innan muppen far till Turkiet.


Vad gör jag annars idag? Dra till gymmet och hoppas på bättre humör? Kör bil om pappa ids? Hör av mig till Hanna om min mobil kunde sluta tjorva? Eller bara ligger och segar på, men det känns ju smått deprimerande.. Det är såna här dagar då jag verkligen önskar att jag kunde jobba och fördriva tiden.

Jag får väl se vad dagen bjuder på, förutom en massa seghet!!

Jag känner för att fiska, men pappa lär inte idas i det här vädret. Så de där fisket får jag se i stjärnorna efter..




Har en känsla av att helgen kommer bli olidligt seg.



Av Karolina - 20 augusti 2010 20:56

Vaknade vid 6 av att hemtelefonen ringde, eftersom att jag var trött som en gnu så hann jag inte upp och svara. Nånå, senare, vid 7 när jag var uppe och åt frukost så ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde komma och jobba.


Osis att som skulle ringa just idag, hade som inte tid för jag och pappa skulle dra upp till Tornedalen för lite " släktkoll " eller vad man nu kan säga. Fara till farmors hemby och byarna där omkring där man inte varit på 7 år och 8 evigheter typ. Väääldigt länge sen sist. Fick se farmors barndomshem som fortfarande är kvar i släkten, typ nån kusin till pappa som äger det. Såg skitmysigt ut.

Jänkisjärvi, Pirttijärvi, Mukkavaraa, Övertårneå, över till Finland en sväng. Det blev en lång jävla sväng må jag säga.

Jag är så trött så jag orkar inte dra några detaljer eller förklara djupare om alla platser och hur dom har anknytning till oss, så det skiter jag i :)



Åt middag för en stund sen, mamma och pappa skulle äta räkor och vitlöksbröd. JAg äter inte det så jag lagade tacos istället. Fy fan så proffsig man är. Och gott blev de då, men jag tror jag kunde ha minskat ner på salladen. Det hade räckt till en hel armé... Jösses vad tacos är osmidigt att äta - man ser ju ut som en jävla grottmänniska!! ;D Charmigt or what!




Jaa.. det är väl dags att börja ställa tillbaka dygnet så man orkar med skolan på måndag. Men jag är rädd för att mina planer om att ställa tillbaka kommer gå i kras, bara för att någon har envisats med att sagan om ringen trillogin ska visas nu i helgen. Trots att jag sett dom flera gånger om så tvivlar jag på att jag kommer kunna avstå nu.. Men jag får försöka.



Nästa helg är det höstmarknad i Jokkmokk - KUL ;D Och Moa den lilla skiten missar allt bara för att hon ska vara muppig och lämna mig här i en vecka för att resa till Turkiet!! Dålig stil bruden ;)





Okey..... jag blev smått farschinerad över att man kan skriva i olika färger!!!!  Men nu överdrev jag nog ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
I gotta take a little time
A little time to think things over
I better read between the lines
In case I need it when I'm older











Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards