Karolina Nordholm

Alla inlägg den 18 februari 2012

Av Karolina - 18 februari 2012 22:16

Varit på stan en sväng idag. Hittade mig ett nytt linne, en topp, ett par nya byxor och lite andra bra och ha grejer. Lunchade och åt lite sushi, gode gott! Varit sugen på det länge nu :)

For upp till underbara farmor efter lunchen. Hade velat skriva en massa massa här nu om hur det var, men jag har inte tid. Hon hade förändrats mycket till utseendet, hon såg magrare ut, ögonen var inte som dom brukar.. Lyset är tänt men ingen är hemma. Det är en ganska bra beskrivning. Hon pratade lite, men det var inte mycket jag förstod, finsk/svensk gallimattias... Det gick inte att förstå. Hon var trött, men glad ialla fall. Det plågar mig att se henne så, se hur hon sakta försvinner och förändras allt mer pga sjukdomen... Man kan inte göra något åt det och jag avskyr det. Jag saknar min farmor så oerhört mycket, hon är inte densamma. Men, jag försöker se det som är bra. Hon log mot mig, strök mig över kinden och fingrade lite i mit hår. Hon såg så glad ut när hon tittade på mig. Pappa konstaterade när vi for därifrån, att det syns att hon gillar mig väldigt mycket, även om hon inte kan placera mig, så har hon som vaga minnen om vem man är. Saknar henne så oerhört och jag önskar att jag kunde prata med henne, att hon skulle förstå. Näää... nu blev det mycket ändå. Det här djupa får jag ta nån annan gång. Jag behöver skriva av mig känner jag..  Jävla demensjukdom från helvetet.


Efter besöket hos farmor blev det Hockey. Gick åt helsike idag för modo. Inget flöt på för dom under matchen.. Vars gick det snett? Nå, man kan inte alltid lyckas.



Får se hur det går att ta sig hem imorgon. Det stormar här nere och man blåser nästan bort. Det är utfärdat en klass 2 varning och man blir rådd att inte ge sig ut på vägarna. Hmm... kan bli spännande det här.



Jag ska lägga upp lite bilder när jag får fason på allt med den nya datorn och sladdar mm. Det är oftast lättare att beskriva saker genom att visa bilder.



Nu ska jag krypa till kojs. Godnatten!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards