Karolina Nordholm

Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Karolina - 4 augusti 2009 17:23

Igår var vi alltså i Jokkmokk och träffade gänget. Först gick vi till Apoteket, sen vidare till Müsli där vi blev bjudna på kaffe ;D och jag fick glutenfria kakor! yay :D När vi varit där ett tag gick vi vidare till Sofi och träffade hon och Louise. Sen sprang vi vidare till Lilla P och åt pizza, förutom jag såklart, jag tog en kycklingsallad ist :P

Efter det köpte vi Twister och gick till bänken vi västra och satt där å surra. Helt plötsligt så blev någon sugen på vattenmelon, så vad gjorde vi? Jo, gick till Ica och köpte en melonjävel på 6kg :P Efter det gick vi med den hem till Sofi,skar upp den, satte oss på gräset och åt. Sen spelade vi Kubb ;D haha gode kul vi hade.


Idag då..Långpromenad i myr/sumpmark.

Vi vaknade av att min mamma ringde och vöckte oss vid tio. Hon gav mig en massa order om att göra ditten och dattan som vanligt. Bland annat om att gå ut med hunden ( vilket är självklart att jag vet att jag ska )

I alla fall, vi gick upp efter ett tag, åt lite och tog på oss nå kläder. Sen gick vi ut. Jag tänkte att vi skulle gå en långpromenad, så vi tänkte att vi går mot Scoutstugan och sen ner till fyrvägskorset och sen vidare den vägen hem. Det är en ganska bra bit att gå. På vintern är det alltid ett upptramap skoterspår så då tar det ungefär en timma mer eller mindre beroende på hur fort man går. Vad vi inte visste var att det från korset och en bra bit fram ( kanske nån km ) var att vägen endast bestod av sump/myrmark, en helvetes massa vatten.. Vi var blöta upp till knäna och mina skor kommer aldrig mer att likna skor. Hunden hittade massa gyttjehål och vatten att rulla sig i. Givetvis skakade han av sig allt på mig xD Där ¨han tidigare var vit var han nu smutsbrun och svart xD D:

Men på nått skumt sätt så var det ändå jävligt kul, om man bortser från alla mygg. Man kan ju säga att vi i alla fall hade tur med vädret..



Vi var borta från 11.30 till 14.15 - haha de säger ju allt om att de var jävligt segt att gå i myrmark :X


Utöver det så saknar jag min Micke, även om jag träffade han för några dagar sen så känns det som en evighet sen. Men jaja xD ;D

Och jo..7 månader igår <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards