Karolina Nordholm

Alla inlägg den 13 augusti 2009

Av Karolina - 13 augusti 2009 18:54

Vaknade vid halv tio av att det var rena rama E4 på telefonlinjerna. Alla i den här byn verkade vela väcka mig -.- lagom kul.

Jaja, åt kycklingsallad till frukost och konstaterade att Bilbo tycker om ärtor och majs..fast å andra sidan kanske det var salladsdressingen som var godast. Medans jag åt kycklingsallad satt jag och såg på Animal planet, en Krokodiljägaresdagbok tror jag programmet hette. Det var om den där helcoola och helgalna Steve Irwin ( som nu är död).  Dom filmade från hans zoo åde..

Till saken hör att jag höll på att svimma av upphetsning när jag såg det.

För när vi var i Australien ( när jag var ca 8 år ) så var vi på ett av hans Zoo:n. Hur som helst, dom filmade från just det här stället så kände jag igen mig, dom filmade vissa platser som jag vet att vi var på. Och helt plötsligt så fick man se en skylt som fanns vid en av krokodilernas tillhåll. På skylten stod det " Agros waterhole " sen efter det filmade dom krokodilen som låg där och mådde gott i solen.

Jag blev helt super...glad. jag kände igen allt. Det största och bästa minnet jag har ifrån Australien är ifrån det Zoo:t när jag fick klappa en Koala, och se krokodilen Agro ligga där i sitt vattenhål och sen se uppvisningen om hur farliga krokodiler egentligen är. Kändes dödscoolt att se allt igen, speciellt Agro som jag blev helt kär i. Hahaha ;D


Annars så följde jag med papi till gällivare idag. Han skulle hämta två nya frysboxar. Efter att vi hämtat dom fanns det lite tid över innan alla affärer skulle stänga så jag hann in på Dollars. Där köpte jag fyra nya ljuslyktor ( är helt galen i ljus ) och en liten chipspåse ^^ Sen for vi vidare in till stan där jag passade på att köpa nya skor, dom andra är ju helt täckta av färg efter att jag hjälpte till att måla en stuga invändigt uppe i Aras ^^.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards