Karolina Nordholm

Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Karolina - 21 augusti 2009 15:11

AAAAAHHH!! Jag blir galen. Det är fredag nu, snart helg. Sen är det Måndag. De om något känns piss som fan. Vill inte börja skolan än. Det är för tidigt, och ändå har jag svårt att föreställa mig att endel redan har börjat, typ som Gona där nere i Mora.. Huhuhu...jag blir helt olycklig när jag tänker på att det snart åter igen är dags för att lämna värmen i sängen och kravla sig upp klockan 05.45 som en annan klumpig säl på torra land, ytterligare två terminer framöver. Bra beskrivning... INT!! Men skit samma, vem bryr sig. Så är det bara, man måste å man gör det även om man inte vill. Som med så mycke annat här i livet. BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!  Vill verkligen inte..de känns inte ens spännande med ny skola,  även om den bara ligger tvärsöver gatan, om man nu tänker på vars den andra ligger. Urk...

Fan vilken bra inställning jag har. Men ärligt talat, just nu så känns det som om jag inte bryr mig ett piss! De får fan gå hur de vill, i precis jävlat allt!!!


Jaja, annars då?  Vaknade vid tio. Gick upp, klädde på mig och åt frukost medans jag kikade i klädkataloger. Kryssade för lite grejer jag ville ha, ( igen, jag och mamma beställde nämnligen en jävla massa igår kändes de som )
jaja, kul att uppdatera lite nån gång :P Sen tog jag med hunden å katalogerna och gick till mammas jobb. Blev bjuden på kaffe, sen satt jag och surrade med mamma & Eva ett tag. Sen gick jag en prommis me hunden, väl hemma igen såg jag på tv ett litet tag, fastnade framför Tzatsiki - Vänner för alltid.
Blev som barn på nytt. När den var slut dammsög jag och svabbade nedervåningen. Precis när jag var klar kom mamma och elias hem.
Nä, nu ska jag duscha åde..sen får vi väl se vad som händer. Kanske att Micke dyker upp nån gång?

Får väl se vad som händer annars ikv :P har gode lust att hitta på nå istället för att mögla sönder dagarna i ända....


Tjingeliiiing.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards