Karolina Nordholm

Alla inlägg den 24 augusti 2009

Av Karolina - 24 augusti 2009 18:02

Puuuh!! Jag överlevde faktiskt första dagen, även om det kändes skumt.

Jag kom till skolan vid 8 och då var det fortfarande en timma kvar innan vi skulle samlas. Så jag satt i en soffa och kände mig ensam, liten å rädd. Inte för att det är favoritgrejjen men tja..vad skulle man göra :O hahaha. Ialla fall, Micke ringde å var lite socia och passade på att berätta hur allt funkar ^^ vart lite lugnare ialla fall :P Efter det ringde Müsli, som var lika nervös som jag, om inte mer nervös ^^ Men vi surrade på :) skitkul att prata me henne ^^ det var länge sen :D

Klockan tickade¨på och blev tillslut 9. Alla in i aulan, eller rättare sagt samlingssalen som de heter där. Varför krångla till det? Mycket enklare att säga bara aula istället för samlingssal!!  

Efter aulan fick alla grupper, typ Op, Hp, Sp  osv gå med sina respektive lärare till ett klassrum. Få lite info, papper osv. Sen vidare till ytterligare en lärare. Med ännu mer papper å info. Man blev lite less kan man ju säga...

Sen lunch, efter det ännu mera info, papper osv. Tur att vi fick sluta tidigt :P klockan 1 redan. Så fort vi slutade ringde jag till micke och bad han komma och rädda mig :) snäll som min sötsak är så gjorde han det ^^.


Nu funderar jag på vad jag ska hitta på, känner mig gode frusen så helst av allt vill jag krypa ner under en filt, se på någon bra film och dricka the :)

Tror nog fan att jag ska göra det ^^ Ladda för nästa dag...


Tänkte inte skriva så långt inlägg idag, men de blev annat än vad jag tänkt mig.
Tjosantjosan :)

- Jo, kul text btw ;)


 När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.
//Nalle Puh



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards